Våra betalnings-lösningar

Kompletta lösningar för butik och e-handel som ger säkrare kassaflöde, högre snittköp och en bättre kundupplevelse.

Vi gör det enkelt att ta betalt – överallt

Handel sker där kunden är, och med våra lösningar kan du erbjuda trygg och smidig betalning var och när som helst. Vi är experter på mobilitet och vet hur man gör köpen fler och snittköpen högre i din bransch. Vi hjälper dig att bygga kundlojalitet, tillväxt och lönsamhet.

Kvinna som använder sin telefon för att betala vid en laddstation.

Vi har lösningarna för omnikanal

Vi ger dina kunder en bekväm betalningsupplevelse var de än vill handla.

 • Butik

  Vårt kassasystem med fysiska betalterminaler gör det enkelt för dig att ta betalt på din anläggning. Det erbjuder alla betalsätt och kan dessutom hantera inlösen av bonuscheckar. 

 • Betallösning med CarPay, olika varianter i mobil. Foto.

  Online

  Med vår E-checkout kan du bygga en smidig, trygg och sömlös kundresa online. Din kund kan handla var och när som helst, och enkelt betala med kort, Swish eller CarPay. I E-checkouten kan kunden också välja att delbetala sitt köp.

 • Abonnemang

  Med vår unika abonnemangslösning kan du skapa kundabonnemang för serviceavtal, däckbyte, tvätt och andra eftermarknadstjänster. Kunden får ett bekvämt bilägande och du får säkrade återköp. Lösningen erbjuder också fakturabetalning för företagskunder.

Låt kunden välja betalsätt

Vi gör det möjligt för dina kunder att betala som de vill: med kort, Swish, direkt bankbetalning (Trustly) eller CarPays smarta betalmetoder. Valmöjligheten gör kunden nöjd och det ger bättre konvertering. 

Erbjud valfrihet med delbetalning

Med våra betalningslösningar kan dina kunder betala direkt eller välja delbetalning med eller utan ränta. Kunden får större köputrymme och bättre möjlighet att planera sin ekonomi. Du kan sälja mer och öka din lönsamhet.

Gör mer av varje kundrelation med CarPay

Sälj mer och bygg lojalitet med vårt kundrelationskoncept CarPay. Du får en effektiv digital plattform för direktmarknadsföring, och ett lojalitetsprogram som ger uppskattade kundförmåner och nya intjäningsmöjligheter.

Integrationer som bygger din affär

Med våra innovativa finansieringslösningar kan vi förenkla och förbättra din försäljning i butik, online och omnikanal.

 • Ung kvinna sitter med laptop i fönster

  Flexibla

  Med våra flexibla API:er kan vi integrera önskade kapabiliteter i din kundresa. Du kan också få samma funktionalitet i vår fristående finansieringsmodul Retailportalen. 

 • Man som håller i en mobiltelefon samtidigt som han lutar sig på underarmarna in genom fönstret på förarsidan av en bil.

  Intuitiva

  Våra integrationer har intuitiva lösningar som förenklar och spar tid för dina medarbetare. De ger bättre affärsförståelse och förenklar ekonomisk uppföljning.

 • Man som går på en parkeringsplats och pratar i telefon, sedd från ovan.

  Pålitliga

  Våra kapabiliteter är utvecklade och testade under många års samarbete med Sveriges största bilåterförsäljarnät. De levererar stabil och branschanpassad funktionalitet som du kan lita på.

Utveckla din verksamhet

Vår unika kombination av smarta betalningslösningar och kundrelationskonceptet CarPay hjälper dig att utveckla din verksamhet. Effektivisera din marknadsföring, skaffa dig affärsinsikter och stärk ditt varumärke.

 • Vy genom fönster, en person som håller i en mobiltelefon.

  Marknadsföring

  I CarPayappen kan du nå kunden med riktade erbjudanden 24/7. Vår marknadsavdelning kan också hjälpa dig att producera och distribuera annat digitalt marknadsföringsmaterial.

 • En flock fåglar i solnedgången.

  Insights

  Följ upp och utvärdera din försäljning med vårt analysverktyg Insights. Affärsstatistiken visar hur dina erbjudanden tas emot, hur dina kunder handlar och hur din verksamhet presterar jämfört med branschen.

 • Ansiktet på en person.

  Hållbarhet

  Bli starkare på hållbarhet med fler klimatsmarta erbjudanden. Vi hjälper dig att knuffa kunden i rätt riktning med till exempel bättre priser och dubbel bonus på hållbara produkter och tjänster.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på våra betalningslösningar? Kontakta oss så ska vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig och andra större aktörer inom mobilitet.

Alltid hos Ziklo Bank

 • Prisbelönt kundservice

  Vår prisbelönta kundservice ger din kund personlig service på telefon och online. 

 • Enkel onboarding

  En dedikerad projektledare följer din affär från onboarding till implementering.

 • Webbaserade verktyg

  Du kan alltid hantera våra användarvänliga lösningar via dator eller mobil.

 • Flexibel integration

  Vi erbjuder flexibla lösningar som kan samordnas med dina system.

 • Säkrat kassaflöde

  Du får alltid betalt i rätt tid av Ziklo Bank – vare sig din kund betalar eller inte.

 • Riskskydd

  Vi står hela kredit- och bedrägeririsken för köp gjorda med CarPaykortet.

 • Marketing support

  Vi hjälper dig att producera och distribuera marknadsföringsmaterial.

 • Mobilitetsexpertis

  Vi har finansierat mobilitetsförsäljning i över 60 år och kan branschen.

 • Hållbarhetsfokus

  Vi kan framtidssäkra din verksamhet med klimatsmarta erbjudanden.