Upptäck Sveriges ledande mobilitets­samarbete

Vi ger dig tillgång till Sveriges största nätverk för försäljning av fordon och eftermarknadstjänster.

Ett nätverk som sätter kunden i fokus

Söker du partners i den svenska marknaden? Då kan vi hjälpa dig. Under mer än 60 års tid har vi byggt affärsrelationer som tagit den svenska bilhandeln framåt och vi har ett unikt nätverk med integrationer och relationer för att skapa unika kundupplevelser.

Välkommen till ett unikt samarbete

Vårt nätverk är ett dynamiskt och livskraftigt ekosystem där vi och flera av Sveriges andra ledande mobilitetsaktörer samarbetar. Inte för att någon ägarkonstellation tvingar oss till det, utan för att samarbetet gynnar våra verksamheter. Vi har byggt upp våra relationer och gemensamma affärsnyttor under mer än 60 år, och idag är vi ett nätverk med unik kompetens och förankring i den svenska fordonsmarknaden. Om du vill ta hjälp av oss för att etablera ditt varumärke så kan vi på Ziklo hjälpa dig med det. Vi kan öppna dörrar, hjälpa dig att utvärdera lösningar och lotsa dig fram till kloka samarbeten.

Skapa en värdekedja i världsklass

I vårt nätverk sätter vi upp en framgångsrik fordonsaffär: Här finns anläggningar som visar upp fordonen och välkomnar kunderna. Här finns systemlösningar som hanterar avtalen och betalningsflödena. Här finns tjänsteutbudet som tryggar kundservicen och eftermarknadsaffären. Och här finns kunskap om hur den svenska mobilitetsmarknaden fungerar. Ziklos finansiella tjänster är fullt integrerade i vårt partnernätverk för att skapa enkelhet och synergier över hela affären. En helhet som skapar en svensk värdekedja i världsklass. 

En heltäckande värdekedja

Vårt unika nätverk bygger på över 60 års samarbete, där vi har skapat en sömlös kundupplevelse med kvalitet, effektivitet och användarvänlighet.

 • Försäljning

  Ett handlarnätverk med rikstäckande infrastruktur, lokal expertis och unika kundrelationer för försäljning av fordon och eftermarknadstjänster.

 • Finansiering

  Som Sveriges ledande mobilitetsbank kan vi erbjuda finansieringslösningar för alla kundbehov och skapa sömlösa kundresor i omnikanal. Vi kan ge råd om hur du säljer fordonsfinansiering så att du får en effektiv säljprocess, en lönsam affär och nöjda, lojala kunder. 

 • Betalningar

  Ziklo erbjuder kompletta betalningslösningar för butik och e-handel som är skräddarsydda för fordon- och mobilitetsbranschen. Vårt kundrelationskoncept CarPay ger dig dessutom en effektiv digital plattform för direktmarknadsföring, och ett lojalitetsprogram som ger dig helt nya intjäningsmöjligheter. 

 • Försäkring

  Med försäkringskoncernen If Skadeförsäkring kan du erbjuda dina kunder ett heltäckande utbud av fordonsförsäkringar. I If får du en partner med expertkompetens och lång erfarenhet av fordonsförsäkring. Dina kunder får trygghet och professionell skadeservice.

 • Drivmedel

  Via vårt samarbete med Tanka och OKQ8 kan du ge dina kunder tillgång till förmånliga erbjudanden på drivmedel och laddning. Det ger dina kunder mer för pengarna, och dig en möjlighet att bygga kundlojalitet.

 • Service

  Det rikstäckande handlarnätverket gör det enkelt att underhålla en fordonspark och leverera god service genom hela kundlivscykeln.

 • Reparationer

  Med det rikstäckande handlarnätverket finns ett nätverk av verkstäder med kompetens och utrustning för att hantera reparationer, skador och garantikampanjer. Det bygger kundnöjdhet och skapar förutsättningar för en lönsam begagnataffär.

 • Tillbehör och reservdelar

  Precis som det rikstäckande handlarnätverket kan sälja fordon, så är det också en säljkanal för reservdelar, tillbehör och merchandise. 

 • Tjänster

  I vårt nätverk finns Hertz, Tvätta, Rulla och flera andra aktörer som erbjuder olika fordonsrelaterade tjänster: hyrbilar, bilpooler, lånebilar, tvätt, rekond och concièrgetjänster. Allt för en bekvämare vardag och smidig mobilitet.

Bygg din affär med Mobilitetssamarbetets styrkor

 • Ett komplett nätverk

  Vårt unika nätverk ger dig access till ett välfungerande system där återförsäljare samarbetar framgångsrikt med experter på finansiering, betalningar, försäkringar och eftermarknadstjänster.

 • Mobilitetsexpertis

  Vi och våra samarbetspartners har byggt den svenska fordonsmarknaden under mer än 60 år. Vi har utvecklat attraktiva produkter som gett lönsamhet och starka varumärken. Vi har byggt innovativa integrationer som skapat sömlösa kundresor och värdekedjor. Vi kan svensk mobilitet – för vi är en del av den.

 • Affärsdrivande teknik

  Smarta integrationer och systemlösningar är avgörande för att utveckla fordonsaffären och vi använder innovativ teknik för att skapa nya möjligheter till merförsäljning. Som till exempel smidiga paketeringar av abonnemang och fordonstjänster, och användarvänliga gränssnitt på våra kundapplikationer.

 • Absolut kundfokus

  Vårt nätverk har en gemensam målsättning och det är att alltid erbjuda en fantastisk kundupplevelse. Vi samarbetar för att skapa sömlösa kundresor och betydelsefulla mervärden. Och vi skapar trygghet och relation med vår flerfaldigt prisbelönta kundservice.

Idéer som utvecklat svensk fordonshandel

I nätverket föds ständigt nya idéer på hur vi tillsammans kan utveckla den svenska fordonshandeln. Här är några innovationer som bygger kundvärde, lojalitet och lönsamhet för oss och våra partners.

Abonnera

En abonnemangslösning som möjliggör försäljning av serviceavtal, däckbyte, tvätt och andra eftermarknadstjänster. Kunden får ett bekvämt bilägande och du säkrar återköpen.

E-checkout

En betalningslösning som ger en smidig kundresa online. Kunden kan handla var, när och hur som helst, och har alltid delbetalning som ett alternativ.

Finansiera

Ett fristående webbverktyg som gör det enkelt för säljarna att skapa, följa och hantera finansieringsaffärer. Kan användas för alla varumärken.

CarPay

Ett kundrelationskoncept som erbjuder en digital plattform för direktmarknadsföring och ett lojalitetsprogram som skapar nya intjäningsmöjligheter.

Vill du veta mer om Mobilitetssamarbetet?

Vill du introducera ett nytt fordonsvarumärke, utveckla en etablerad verksamhet eller använda vårt nätverk för att sälja andra mobilitetsrelaterade produkter och tjänster? Kontakta oss så ska vi berätta mer om möjligheterna med Mobilitetssamarbetet.