Välkommen till Ziklo. Banken som kan mobilitet.

Med oss kan du spara tryggt, betala smart och finansiera dina fordon och resor.

Känn dig som hemma

Fram tills alldeles nyss hette vi Volvofinans Bank, och kanske är det så du känner oss? Nu har vi bytt namn till Ziklo Bank, men i övrigt är allting precis som förut. Vi erbjuder samma trygga tjänster som tidigare och du når oss i samma kanaler som du är van vid. ”Ziklo” kommer från det latinska ordet för kretslopp. Vi har valt det namnet för att visa att vi ser hållbarhet som vår väg framåt.

Betala smart med CarPay

Med vårt Visa-anslutna CarPaykort kan du betala överallt. Det är helt avgiftsfritt och ger kreditkortets alla förmåner, som till exempel kostnadsfri reseförsäkring och större köptrygghet. Med CarPaykortet kan du också samla bonus som sänker dina bilkostnader, delbetala räntefritt och betala via din digitala plånbok.

Närbild på en hand som håller en mobil
Två personer på en åker en mulen dag

Spara tryggt och klokt

Vårt populära sparkonto lever kvar under samma namn som tidigare: Volvofinans Sparkonto. Här kan du spara tryggt med en av marknadens högsta räntor och fria uttag. Du slipper både avgifter och bindningstid och självklart omfattas ditt sparande av den statliga insättningsgarantin.

  • Kvinna i randig tröja solar sig genom ett fönster

    Leasa och gör det enkelt

    Privatleasing är för dig som vill ha alla fördelarna med en egen bil utan att behöva engagera dig så mycket i fordonet du använder. För dig som prioriterar den bekvämligheten kan vi erbjuda både privatleasing och privatleasingskydd. Fråga efter våra produkter hos återförsäljaren av det fordon du vill ha. 

  • Ung man tittar ut genom delvis nedvevad bilruta. Foto

    Låna och gör en bra affär

    Tycker du att det känns bra att äga och vill ha full kontroll över ditt fordon? Då kan vi hjälpa dig med lån och låneskydd som ger en god affär och ett tryggt ägande. Fråga efter våra produkter hos återförsäljaren av det fordon du vill ha.

Gör ett mer hållbart val

Vi vill uppmuntra alla som ställer om till en mer hållbar livsstil. Därför får du som använder vårt kreditkort CarPay dubbel bonus på elbilsladdning. Vi kan också erbjuda förmånliga gröna finansieringsprodukter för dig som väljer att skaffa ett eldrivet fordon.

Tillsammans stoppar vi bedrägerierna

Banker, kortutgivare eller myndigheter kontaktar aldrig kunder för att be om känslig information. Därför ska du alltid vara uppmärksam på oväntade samtal, mejl eller sms där du uppmanas ge ut personliga uppgifter. Vi på Ziklo Bank arbetar ständigt med att motverka bedrägeriförsök, för din säkerhet och trygghet. Vi är också en av bankerna som står bakom initiativet Svårlurad för att öka medvetenheten i samhället. Tillsammans kan vi stoppa bedrägerierna.

Vad tycker du om vår nya hemsida?

Nu har vi äntligen lanserat Ziklo Bank och vår nya hemsida. Vi vill gärna veta vad du tycker! Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.