Företagsbilar. Så enkelt som möjligt.

Det ska vara enkelt att hantera företagsbilar. Med smidiga lösningar för leasing och betalningar i kombination med marknadsledande fleet management tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för er. Oavsett storlek på bilpark, oavsett bilmärke.

Ziklo. Nytt namn, gedigen erfarenhet.

Du kanske känner oss som Volvofinans och CarPay Fleet. I över 60 år har vi hjälpt till att få Sverige att rulla. Välkommen nu att möta Ziklo, hela Sveriges mobilitetsbank. Vår mission är att hjälpa våra kunder, både företag och privatpersoner, med övergången till framtidens hållbara mobilitet. 

Våra fleetlösningar
Hitta rätt. Utan att kompromissa med behoven.

Med finansieringslösningar anpassade för olika behov och fleet management med full kontroll och förmånliga kalkyler är det lätt att hitta en modell som passar ditt företag.

Lär dig mer om företagsbilar
Vilken typ av företagsbil passar dig?

Vi på Ziklo hjälper till att hitta lösningar för de behov ditt företag har. Det finns flera alternativ på leasing beroende på hur ni önskar hantera fordonsflottan. Som anställd kanske du har möjligheten till förmånsbil eller personalbil, vad innebär det?

 • Man vid bil i motljus

  Leasa företagsbil

  Vad är skillnaden mellan operationell leasing och finansiell leasing? Och hur kan vi hjälpa till med kostnadskontroll och administration? 

 • Person går över väg i soluppgång

  Förmånsbil

  Förmånsbil är ett bekymmersfritt sätt att ha bil där du som anställd betalar genom förmånsbeskattning.

 • Kvinna stänger bakluckan på en bil

  Personalbil

  En smidig lösning för företaget och dig som anställd då du kan få en bättre bilekonomi än vid till exempel privatleasing.

Tillsammans stoppar vi bedrägerierna

Banker, kortutgivare eller myndigheter kontaktar aldrig kunder för att be om känslig information. Därför ska du alltid vara uppmärksam på oväntade samtal, mejl eller sms där du uppmanas ge ut personliga uppgifter. Vi på Ziklo Bank arbetar ständigt med att motverka bedrägeriförsök, för din säkerhet och trygghet. Vi är också en av bankerna som står bakom initiativet Svårlurad för att öka medvetenheten i samhället. Tillsammans kan vi stoppa bedrägerierna.

Betalmedel
Företagskort för allt i tjänsten

Vi erbjuder betalmedel för alla era behov inom företaget, även om ni inte har bilfinansiering. Med våra tre företagskort med olika betalningsmöjligheter kan ni hitta vad som passar bäst utifrån era behov och ger ett smidigt och säkert sätt att hantera betalningar i tjänsten. Om du har en vagnpark och behöver lösningar för drivmedel och laddning för förarna löser vi allt åt dig via Ziklo Fleet Services. 

Förarguide
Är du förare?

Då har du kanske många frågor kring hur det fungerar med tjänstebil, förmånsbil eller personalbil? I vår Förarguide hittar du svaren på alla frågor kring beställning, förmånsvärde, laddning, utlandskörning, vad som händer vid en skada, hur du lämnar tillbaka bilen. Och mycket mer. 

Kvinna utomhus
En person som tittar ut genom ett fordonsfönster. En annan person vilar på dennes axel.

Bli en del av omställningen

Framtiden kommer att kräva hållbara resor och transporter. För företagen är klimatsmarta val vägen framåt och företagsbilarna är en del av det. Vi fokuserar på att utveckla tjänster som hjälper ditt företag att göra bra val för framtiden.

Vad tycker du som företagskund om vår nya hemsida?

Nu har vi äntligen lanserat Ziklo Bank och vår nya hemsida. I samband med detta har CarPay Fleet bytt namn till Fleet Services och är en del av Ziklo Bank. Det innebär även att det innehåll som du tidigare hittade på carpayfleet.se nu har flyttat in hit till ziklo.com. Vi vill gärna veta vad du tycker om förändringen. Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.