Välkommen till hela Sveriges mobilitets|bank

I över 60 år har vi hjälpt till att få Sverige att rulla. Följ med oss på vår fortsatta resa in i framtiden.

Välkommen till Ziklo Bank – och Volvofinans

Vi har bytt namn till Ziklo Bank och Volvofinans är en stor och viktig del av oss. Namnbytet öppnar för banken att arbeta med fler fordonsslag och varumärken, för att bli ännu mer delaktiga i resan mot framtidens mobilitet. Med finansiering, betalningar och kvalificerad rådgivning. Samtidigt låter det Volvofinans bli ännu bättre integrerat med Sveriges starkaste fordonsvarumärke Volvo.

Vi är inte riktigt som andra banker

Mobilitet har alltid varit kärnan i vår verksamhet. Som Volvofinans och CarPay Fleet har vi hjälpt miljontals svenskar och företag med friheten att röra sig. Nu heter vi Ziklo och tar steget mot framtidens mobilitet. Vi har ett brett utbud av finansierings- och betaltjänster som du hittar hos oss och våra samarbetspartners. Som Volvokund kommer du fortsatt känna dig hemma hos vårt varumärke Volvofinans. Är du Fleetkund hittar du våra erbjudanden under Ziklo.

Vi siktar på framtiden

Vi har finansierat fordon i Sverige sedan 1959 och idag är vi Sveriges ledande mobilitetsbank. Nu accelererar vi omställningen mot framtidens mobilitetoch hjälper fler människor och företag att göra smartare val. Följ med på resan mot framtidens mobilitet.

Vy över Stockholm stad, lätt snötäckt i solnedgång. Foto.

En partner för framtiden

Vi har ett framgångsrikt partnerskap med Volvo Cars, Volvo Trucks, tillhörande återförsäljare och Polestar där vi utvecklat innovativa lösningar för både företag och privatpersoner. Hur skulle vi kunna skapa tillväxt för ditt företag? Med din kunskap om verksamheten tillsammans med vår expertis inom mobilitet och fintech kan vi stärka din affär.  

Två personer som håller varandra i händerna. Foto.

Morgondagens resor i sikte

Vi vill att alla i Sverige ska ha friheten och möjligheten att röra sig fritt, att resa fritt. Vi jobbar varje dag med att utveckla våra produkter och tjänster för att ge dig en smidig och förmånlig mobilitetslösning. Med hållbarhet i fokus. 

Namnet Ziklo kommer från ”ciklo” som är det latinska ordet för kretslopp och cykel. Namnet symboliserar att vi vill vara med och driva omställningen till den cirkulära ekonomi och mobilitet som är en förutsättning för allas vår framtid.
Joel Graffman, Vice VD Ziklo Bank

Vår historia är din trygghet

Vi har finansierat fordon sedan 1959 och förverkligat bildrömmar för både privatpersoner och företag runt om i landet. Vi har en stolt historia med flera partners och en kunskapsbank som vi nu tar med oss in i framtiden, till fler samarbeten och mobilitetsalternativ.

  • En man vid bakluckan på en bil. Foto.

    Marknads|ledande inom företags|bilar

    I flera decennier har vi arbetat med att finansiera och hantera företagsbilar åt Sveriges många företag. Som marknadsledare inom Fleetlösningar hjälper vi dig hitta rätt lösning för ditt företag. Oavsett vilka bilmärken ni har. 

Mobilitet för alla

Som Sveriges ledande mobilitetsbank har vi en lång tradition av att hjälpa privatpersoner att finansiera sina fordon och förenkla sitt resande. Hos oss kan du leasa eller låna till en bil, betala smart och spara tryggt till en av marknadens högsta räntor.

Man med grön tröja lutar sig med ryggen mot fönsterruta på café. Foto
JOBBA HOS OSS

Vill du vara en del av vår spännande framtid?

Vi befinner oss på en händelserik resa där alla medarbetare på banken spelar en viktig roll, från utvecklare till jurister. Hos oss är du med och utvecklar innovativa bank- och betaltjänster för framtidens mobilitet. Är du intresserad av att följa med oss? Välkommen att höra av dig. 

Tillsammans stoppar vi bedrägerierna

Banker, kortutgivare eller myndigheter kontaktar aldrig kunder för att be om känslig information. Därför ska du alltid vara uppmärksam på oväntade samtal, mejl eller sms där du uppmanas ge ut personliga uppgifter. Vi på Ziklo Bank arbetar ständigt med att motverka bedrägeriförsök, för din säkerhet och trygghet. Vi är också en av bankerna som står bakom initiativet Svårlurad för att öka medvetenheten i samhället. Tillsammans kan vi stoppa bedrägerierna.

Vad tycker du om vår nya hemsida?

Nu har vi äntligen lanserat Ziklo Bank och vår nya hemsida. Vi vill gärna veta vad du tycker! Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.