JOBBA HOS OSS

Bli en del av vår spännande resa

Vi ser oss inte bara som en arbetsplats. Vi är en grupp människor som drivs av utveckling och spännande utmaningar för att skapa framtidens hållbara mobilitet. Och vi tycker om att jobba tillsammans.
Två män, mannen i förgrunden ler.
VILKA VI ÄR

Ett fintechbolag med banklicens

Vi har över 60 års erfarenhet av mobilitet, finansierings- och betallösningar. Och jobbar dagligen med att utveckla nya smarta tjänster. Både för privatpersoner och för Sveriges många företag. Vi gör det med den senaste tekniken och moderna kodspråk. Det bästa av erfarenhet som möter det bästa av framtiden. Vi brukar säga att vi är ett fintechbolag med banklicens.

VÅR KULTUR

Vi trivs på jobbet. Alla dagar.

”Det bästa med jobbet är alla mina kollegor”, säger många av våra medarbetare. Vi har tillsammans format en arbetsplats där vi hjälps åt och stöttar varandra. Vi vågar testa och utmana det traditionella för att utveckla framtidens mobilitetslösningar. Vi tänker fritt och tänker tillsammans. Det är ett community i dess rätta bemärkelse.

Två kvinnor ler mot varandra, de bär på varsin takeaway-mugg.
Mina kollegor kommer på första plats om jag ska nämna vad som är bäst med mitt jobb. Vi hjälper varandra men utmanar också varandra på ett positivt sätt. Det är nästan som om vi är i symbios.
Elin Davidsson, UX-Lead
En kvinna med armarna i kors.
VÅRA TEAM

Utvecklare? Ekonom? Säljare?

Vi är ingen traditionell bank. Och det finns många spännande team som du kan bli en del av. Alla är viktiga för vår riktning framåt. Det gäller oavsett om du jobbar med att utveckla smarta appar, tittar på nya finansieringslösningar eller sitter på vår prisbelönade kundservice och hjälper våra kunder. Till exempel.

VÅRA MEDARBETARE

Kanske din framtida kollega?

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Möt några av våra medarbetare som berättar.

Tre personer med händerna på varandras axlar.
LEDIGA JOBB

Bli en del av oss

Här hittar du alla tjänster som du kan söka hos oss på Ziklo. Välkommen med din ansökan.

PERSONLIG UTVECKLING

Mobilitet även för dig

Precis som vårt fokus är att erbjuda mobilitet för våra kunder, så har vi samma fokus för dig som anställd. Vi värdesätter våra medarbetare och att satsa på kompetensutveckling är en självklarhet. Hos oss utvecklar du ditt kunnande och många gör även karriär inom företaget.

En person, med en takeaway-mugg i handen, som väntar på spårvagnen.