Large Fleet. Allt skräddarsytt, allt samlat.

Fleet management har varit kärnan i vår verksamhet i många år. Vårt mål är alltid att hitta den bästa lösningen utifrån era förutsättningar. Med rådgivning, smarta system och personlig kontakt får ni en smidig helhetslösning för fordonsflottan.

Large Fleet med stora fördelar

Våra fleetlösningar bygger på enkelhet och transparens. Du får total kontroll över fordonsflottan med fördelaktiga månadskostnader. Och bekvämligheten med minskad administration är uppskattad.

 • Anpassat hela vägen

  Vi skräddarsyr alla lösningar efter ert företag, från bilpolicys till villkor.

 • Rådgivning

  Vi hjälper till med alla frågor du har kring hanteringen av vagnparken.

 • Totalekonomi med koll

  Med TCO (Total Cost of Ownership) vet ni vad bilarna kostar, allt inkluderat.

 • Alla bilmärken

  Våra lösningar passar alla fordonsflottor, oavsett bilmärken och modeller.

 • Verktyg i vardagen

  Med smidiga system får du full koll på de löpande kostnaderna.

 • Personlig service

  Du får en personlig kontaktperson via våra Key Account Managers.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur påverkar elbilar kostnaden för företaget? Är operationell leasing eller finansiell leasing det bästa valet? Vad händer på skattefronten? Hur hjälper vi förarna med laddning? Vi är marknadsledande på fleet management i Sverige och vet vilka frågor du som bilansvarig dagligen möter och måste hantera. Vi kan hjälpa dig med rådgivning kring allt som rör din vagnpark och du har alltid en personlig kontaktperson som du kan höra av dig till.

LEASINGLÖSNINGAR

Vilken leasingform passar ditt företag?

Kostnadskontroll, minskad administration, förmånlig månadskostnad och möjligheten att erbjuda medarbetarna attraktiva billösningar. Med våra finansieringsalternativ hittar vi en lösning som passar er vagnpark, oavsett bilmärken. Vi kan också kombinera olika leasingformer utifrån era behov.

 • Ung man utomhus tittar mot solnedgången

  Operationell leasing

  Leasingform som är bekväm och trygg med garanterade restvärden och minimal administration. Du får en tydlig bild över totalekonomin för både företaget och förarna, vilket även gör det enkelt att budgetera.

 • Kvinnlig hand som håller en mobil vid sidan av en bil

  Finansiell leasing

  En flexibel lösning med många valmöjligheter. Ni bestämmer själv leasingperiod och restvärde. Och kan välja hur mycket av administrationen kring vagnparken som ni önskar hjälp med.

 • Kvinna i randig tröja med hörlurar utanför parkeringsgarage

  Personalbil

  Ger dina medarbetare möjligheten till en förmånsbil som betalas genom löneavdrag. För företaget är det helt kostnadsneutralt och den anställde får köra en säker och hållbar bil.

ELITFÖNSTER

Med ett fönster mot hållbarhet

Elitfönster i Vetlanda har en bilpark på 80 bilar med en mix av 7 märken. Med småländsk medvetenhet hushåller man på resurser både i tillverkningen av fönster och vid valet av företagsbilar. Inwido, som Elitfönster ingår i, har valt Ziklo Fleet Services som sin bilpartner. Modellen är operationell leasing med ett all-inclusive-upplägg och garanterade restvärden. Personlig support och kunskap om hållbarhet och elektrifiering är några av skälen till att Elitfönster valde Ziklo Fleet Services.

Man sätter in en laddkontakt i sin elbil

Administration ska vara enkelt

Lika viktigt som det är att hjälpa dig hitta bra finansieringslösningar för bilarna är det att hjälpa dig ta hand om dem. Med våra system får du full kostnadskontroll med minimal administration. Det är lätt att beställa bilar, ta ut månadsrapporter, se historik och planera framåt. Och föraren kan smidigt göra sin rapportering på webben eller i mobilen.

FÖR BILANSVARIGA

Smidig hantering av bilarna

Med Ziklo Fleet Manager administrerar du företagets fordon på ett enkelt sätt. Du kan även se förare, rapporter och göra uppföljningar på ett och samma ställe. Verktyget Bilbeställning använder du för att hantera beställningar och diverse ärenden.

ZIKLO DRIVER

Enkel rapportering för dig som kör bilen

Med Ziklo Driver (fd CarPay Fleet) kan du som tjänstebilsförare enkelt göra all din rapportering. Antingen i vår app eller via webben.

FÖRARKALKYL

Räkna på din bil

I Förarkalkyl skapar du snabbt och enkelt kalkyler inför en beställning. Det är anpassat efter bilpolicyn på ditt företag.

Ung man med nedvevad ruta i förarsätet på en bil
Öppet landskap med en gul åker och en skog i dimma
JÄMFÖR MED TCO

Kostar hållbart mer?

En fråga vi ofta möter är om det kostar mer för företaget med elbilar. Svaret får man bäst genom att titta på totalkostnaden. Med TCO (Total Cost of Ownership) tar man hänsyn till bilarnas alla kostnader, från finansiering och restvärde till vinterdäck, skatt och drivmedel. Då får man en ärlig bild över vad bilarna kostar företaget och man kan jämföra olika bilmodeller med varandra. En elbil med sitt ofta högre inköpspris kan ändå ha en lägre totalkostnad tack vare lägre skatt och bättre restvärde.

Med TCO kan man jämföra olika bilmodeller med varandra och få en ärlig bild över vad bilarna kostar företaget.
Martin Bergquist, Key Account Manager Ziklo Fleet Services
DRIVMEDELSKORT

Allt kring laddning och tankning

Med våra kort får företagets förare smidig tillgång till laddning, tankning och biltvätt. Vi samarbetar med flera aktörer och korten ger förmånliga rabatter från våra partners. Allting anpassas till företagets drivmedelsregel och du som hanterar kostnader får en lättöverskådlig samlingsfaktura.

Elbil kopplad till laddstation
PÅ VÄG MOT FRAMTIDENS MOBILITET

Vår historia är din trygghet

Vi har finansierat fordon sedan 1959 och hanterat vagnparker åt många av Sveriges företag i över 30 år. Som Ziklo tar vi mobilitet och våra fleetlösningar in i framtiden. Vi vill hjälpa våra kunder att göra hållbara val oavsett transportlösning och bidra till en snabb och enkel omställning.