Small Fleet
Det smarta valet för mindre företag.

Välkommen till en smidig helhetslösning för företag med lite färre bilar. Här är enkelhet nyckelordet, både för föraren och företaget. Det är färdigpaketerat med en tydlig månadskostnad där allt ingår. Och du beställer smidigt favoritbilen online.

Bekymmersfritt sätt att ha bil

Kan du välja förmånsbil eller personalbil hos ditt företag? Båda alternativen är fördelaktiga och innebär en lägre månadskostnad än att till exempel privatleasa bilen.

 • En uppskattad förmån

  Att ha bil via jobbet är en bekväm lösning. Small Fleet ger dig möjlighet att köra en ny, säker bil till en förmånlig kostnad.

 • Populära och hållbara

  Alla bilar är laddbara. Och efterfrågade. Vilken passar dig? Anpassa din bil som du vill ha den och beställ enkelt online.

 • Kontroll för företaget

  Vi tar hand om alla kostnader som är knutna till bilen, inklusive trängselskatter och tullavgifter. Allt samlas på en faktura.

 • Tydlig månadskostnad

  Det är skönt att veta vad bilen kostar varje månad. Service, däck och försäkring ingår i leasingen.

Bilbeställning
Här börjar din resa

Drömmer du om din nya bil? Vilken färg ser du framför dig? Behöver du dragkrok? Här väljer du enkelt bilmodell och anpassar den som du vill ha den. Din beställda bil hämtar du hos en handlare och du kan enkelt avsluta eller byta bil om din livssituation förändras. 

3 steg till ny bil

 • Steg 1: Jämför bilmodeller

  Välj den företagsbil som passar just dig och anpassa efter dina behov. Du ser direkt hur mycket din valda bil kostar för dig och din arbetsgivare.

 • Steg 2: Skicka förfrågan

  När du har valt din bil skickar du enkelt en förfrågan till ansvarig person på din arbetsplats. När din bil är godkänd får du ett mejl om att din bil är beställd.

 • Steg 3: Hämta din bil

  Nu är din bil klar och redo att bli upphämtad. Du kan välja mellan flera olika utlämningsställen runt om i landet.

Operationell leasing
Bekvämt för dig. Bekvämt för företaget.

Det ska vara enkelt att ha bil via jobbet. Men även enkelt för företaget. I Small Fleet är alla bilmärken noga utvalda och paketerade. Service, däck, försäkring och assistans ingår alltid. Med en operationell leasing får företaget full kostnadskontroll. Alla bilkostnader kommer på en faktura och villkoren är samma oavsett bilmärke.

Man i skjorta och kavaj som öppnar bakluckan på en bil
Ena baklyktan på en bil och en cyklist i bakgrunden

Förmånsbil eller personalbil?

Stäm av med din arbetsgivare vad ni har för förmånspolicy. Kan du ha tillgång till förmånsbil eller personalbil? Genom Small Fleet löser vi båda. Med personalbil leasar arbetsgivaren bilen och du får ett bättre pris än om du leasar den privat. Det är ett attraktivt upplägg som även är kostnadsneutralt för företaget. Förmånsbil är ännu mer förmånligt för dig som förare. Företaget står för kostnaden på bilen och du betalar med ett förmånsvärde.

Prisvinnande kundservice
Personlig hjälp när du behöver

Om du har några frågor så finns vi där för dig. Vår kundservice har belönats i Brilliant Awards Customer Experience ett flertal gånger. Välkommen att höra av dig med allt du undrar över kring förmånsbil och personalbil.

Ung kvinna i kavaj utanför en inglasad kontorsbyggnad

Hållbarhet
Win-win med miljöval

Med vårt erbjudande Small Fleet är det lätt att ställa om till ett hållbart val. Alla bilarna är laddbara och väljer du elbil kan du mer än halvera drivmedelskostnaden. För företaget är det ett bra sätt att visa att man gör aktiva val för en bättre miljö.

Från Sverige till Italien med elbil

Hjalmar planerade en semesterresa i Europa med sin partner och sin elbil. GPS:en på hans Polestar ställdes in på Toscana i Italien och färden gick genom flera länder och städer. Men hur gick det med laddningen undrade många?

En vit bil parkerad framför en laddstation
Vi var inte helt säkra på hur det skulle gå, men säkra på att det skulle lösa sig. Med facit i hand gick det bättre än vad vi förväntat oss.
Hjalmar Karlsson, Key Account Manager på Ziklo Bank
Ung man med solglasögon hänger in genom rutan till förarsätet i en bil, med sin mobiltelefon i händerna

Vi svarar på dina frågor

Small Fleet är vårt färdigpaketerade leasingerbjudande som gör det riktigt enkelt att skaffa och använda företagsbil. Du gör hela beställningen online! Kanske är det något för dig?