Följ med oss in i framtiden

Hela vår historia handlar om mobilitet. Alltsedan Volvofinans grundades 1959 har vi varit på en spännande utvecklingsresa. Nu heter vi Ziklo Bank men behåller Volvofinans som varumärke i allt vi gör tillsammans med Volvo. 

Här ser du alla våra lediga tjänster. Om du inte hittar något som passar dig just nu, men verkligen vill jobba hos oss på Ziklo. Då tycker vi att du ska skicka in en spontansökan via intresseanmälan nedan.

Just nu har vi inga lediga tjänster

Skicka in en spontanansökan

Känner du att ditt nästa jobb kanske finns hos oss på Ziklo och att du vill bli vår nya kollega? Skicka in en spontanansökan till oss. Lägg med ditt CV och berätta några rader om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med.

Christer, Customer Service

Hitta ditt team

Vi på Ziklo är ledande inom mobilitetslösningar i Sverige och alla på banken är med och bidrar till vår utveckling. Vi har en stor techavdelning, innovativ utveckling av finansierings- och betallösningar och självklart bankrelaterade avdelningar inom t.ex. redovisning och regelefterlevnad. Vilket team på Ziklo passar dig bäst?

Vad gjorde dig nyfiken på Ziklo Bank?

Vad roligt att du har hittat hit till oss på Ziklo Bank och våra lediga tjänster. Vi är nyfikna på att veta hur du hittade hit och vad som fick dig intresserad av att eventuellt söka ett jobb hos oss. Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.