Vår arbetsplats
Hållbarhet för Ziklo. Hållbarhet för dig som jobbar.

Vårt mål på banken är att utveckla framtidens mobilitetslösningar, tillsammans med våra nära partners. Ett lika viktigt mål är att alla som jobbar hos oss har en hållbar arbetsmiljö och mår bra.

Vilken slags bank är vi?

Vi har en gedigen historia och stor erfarenhet av finansierings- och betallösningar inom mobilitet. För både människor och företag. Vi har även ett stort fokus på rådgivning och utveckling av lojalitetsbyggande abonnemangstjänster. På våra centralt belägna kontor i Göteborg och Stockholm är vi över 400 medarbetare. Vi finns till för att göra kundernas övergång till hållbar mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Det gäller inte bara laddbara bilar utan alla produkter och tjänster som hjälper människor i rörelse.

Det bästa med mitt jobb är att det alltid finns nya utmaningar i projekten. Jag gillar problemlösning.
Louise Albo Zieme, Projektledare Tech & Innovation

Din nya partner?

På Ziklo har vi ett nära samarbete med många partners. Och chansen är stor att du kommer att ha kontakt med någon eller några av dem om du börjar arbeta hos oss.

OEM/RETAIL
Fordon i vårt DNA

Vi är sprungna ur bilvärlden och samarbetar med flera fordonstillverkare, till exempel Volvo Cars, Polestar och Volvo Trucks. Här är vårt fokus att öka andelen laddbara fordon och utveckla smarta lösningar i kundresan. Hos flera av dessa partners finns också ett omfattande handlarnätverk som vi stöttar med många lösningar.

TECH
Koden till en spännande framtid

Innovation och utveckling inom tech är viktigt för oss. Vi säkrar upp spetskompetens med smarta verktyg, utbildningar och utbyte med experter. På våra techavdelningar är du med och bygger framtidens hållbara kundresor inom mobilitet, som till exempel projektledare eller utvecklare. Vi samarbetar med bland annat Nexer Tech talent-program som en del av vår framtidssäkring. Dessutom har vi också ett givande mentorsupplägg där du får ta del av värdefull erfarenhet.

MARKNAD
Vi delar med oss om vår resa

Vi är på en väldigt spännande framtidsresa och på marknadssidan brinner vi för att kommunicera om den. Vi har ett mångårigt samarbete med ledande byråer inom kommunikation och digital utveckling till exempel Forsman & Bodenfors, Happy, HiQ och mediabyrån Mindshare. Tillsammans utvecklar vi strategier, skapar kommunikation, utvärderar och förbättrar. Det är martech i kombination med kreativitet som bygger vårt varumärke och berättar vår story.

Det händer saker hela tiden så det blir aldrig tråkigt och jobbet utmanar mig fortfarande.
Susan Glennvall, Riskanalytiker

Susan, Financial Risk Analyst

Ett steg i din personliga utveckling

Som ny på jobbet har du alltid en tydlig rollbeskrivning som är en trygg grund i ditt arbete. Men det finns alltid möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi har utvecklingssamtal löpande under hela verksamhetsåret där vi sätter upp individuella mål och en utvecklingsplan.

Göra karriär hos oss

Vi satsar och arbetar med egna utvecklingsprogram där du får möjlighet att använda och utveckla ditt tekniska kunnande, din spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Vi har många medarbetare som gör karriär hos oss och har jobbat inom olika avdelningar, med olika tjänster.

Vi värdesätter kompetens

I dialog med dig hittar vi rätt vägar framåt. Kompetensutveckling kan vara omfattande grundkurser, specialinriktad vidareutbildning efter ditt behov eller affärsmannaskap, ledarskap och projektledning. Vi ser även det dagliga arbetet med dina kollegor som en värdefull kompetensbank. Vi blir helt enkelt bättre tillsammans.

Teama upp med oss

Vilket team på Ziklo passar dig bäst? Vi är ledande inom mobilitetslösningar i Sverige och alla på banken är med och bidrar till vår utveckling. Vi har en stor techavdelning med utveckling av finansierings- och betallösningar för både företag och privatpersoner. Självklart har vi även bankrelaterade avdelningar inom t.ex. redovisning och regelefterlevnad.

När jag började på banken kändes det bra att lämna konsultandet och prova på livet som anställd.
Johan Hammar, Lead Developer Tech & Innovation

LEDIGA JOBB
Bli en del av oss

Här hittar du alla tjänster som du kan söka hos oss på Ziklo. Välkommen med din ansökan.