Vi är inte riktigt som andra banker

Mobilitet har varit kärnan i vår verksamhet i över 60 år. Vi har hjälpt miljontals svenskar och företag med friheten att röra sig. Följ med oss på resan som hela Sveriges mobilitetsbank.

Vi är Sveriges mobilitetsbank

I över 60 år har vi under namnet Volvofinans finansierat fordon i Sverige och gjort det enklare för miljontals människor att färdas fritt. Nu har vi tagit namnet Ziklo, och ska accelerera omställningen mot framtidens mobilitet och hjälpa fler människor och företag att göra smartare val. För mobilitet ska vara enkel, flexibel och hållbar.

Vi arbetar för framtidens mobilitet

Förändringarna i omvärlden sker snabbt. Klimatfrågan är viktigare än någonsin, och som Sveriges ledande mobilitetsbank vill vi bidra till att fler människor får möjlighet att göra bättre val och röra sig fritt. Därför öppnar vi för att kunna bredda vår verksamhet med fler fordonstyper, transportalternativ och varumärken. Vi utvecklar vårt erbjudande med fler samarbetspartners och vi fokuserar vår utvecklingskraft på att göra det enklare att färdas hållbart. Det är vårt sätt att bidra till en snabbare omställning.

Vi bygger affärer med samarbete

I mer än 60 år har vi skapat relationer och affärer som tagit den svenska bilhandeln framåt. Vi tror på partnermodellen, och är öppna för att skapa nya samarbeten som tar alla deltagare uppåt framåt. För dig som vill etablera eller utveckla ett fordonsvarumärke kan vi öppna dörren till ett helt unikt nätverk där vi och flera av Sveriges andra ledande mobilitetsaktörer samarbetar för att driva försäljning av fordon och eftermarknadstjänster. Och för dig som vill bygga en lönsam kundresa för din mobilitetsprodukt erbjuder vi stabila finansieringslösningar, smarta betalningslösningar och det helt unika kundrelationskonceptet CarPay.

Vårt erbjudande innefattar inte bara finansiering, betalnings- och abonnemangstjänster, utan också vår omfattande teknikkompetens och rådgivning samt samarbetet med våra partners och handlare.
Conny Bergström, VD för Ziklo Bank

Vårt DNA är plattformen för vår framtid

Att blicka framåt är en del av vilka vi är. Vi vill ständigt utvecklas och tillåta idéer och tankar som för oss framåt. Men lika viktigt som att rusta oss för framtiden är att ta vara på vårt DNA som byggts upp under över 60 år. Det är en lång erfarenhet och trygghet att ha i ryggen och det är det som gör oss till Sveriges största bank på mobilitet.

Allt för din mobilitet

Ziklo har ett brett utbud av finansierings- och betaltjänster som du hittar hos oss och våra samarbetspartners. Oavsett om du är en privatperson eller företag har vi lösningar för allt kring ditt mobilitetsbehov. Och mer därtill.

Vill du veta mer om Ziklo Bank?

Här har vi samlat svar på frågor som du kanske funderar över. Du är alltid välkommen att kontakta vår Kundservice om du vill veta mer.