.NET Utvecklare

  • Göteborg
  • Ansök senast: 30 juni 2024
  • Publicerades: 5 juni 2024

Om tjänsten

Vi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.
Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.

För att lyckas är vi experter på flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.

Om rollen och om dig

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu en .NET utvecklare till ett nytt team, där teamwork är en självklarhet. Ni kommer tillsammans lyckas och misslyckas och lära på vägen och dela med er av era lärdomar. Är du en senior full stack utvecklare inom .net och Typescript React samt har ett genuint intresse av systemutveckling där vi använder verktyg så som Jenkins, Cypress, Docker, Git då kan just du vara rätt för denna roll.

Som systemutvecklare hos Ziklo Bank har du en bred roll och det är viktigt att du tycker att det är roligt och intressant att arbeta med alla utvecklingsfaser. Du kommer få möjlighet till att växa och även vara med och få andra att växa.I rollen kommer du designa, bygga, drifta och äga och kunna påverka vardagen, lösningar och verktyg.Lösningarna utformas i nära samarbete med verksamheten med utgångspunkt från deras och våra kunders behov.

Vi ser gärna att du:

  • Har erfarenhet av CIS ramverket
  • Har erfarenhet av AWS (CDK, Fargate/ECS & ECR, RDS, SQS, SNS)
  • Har intresse och erfarenhet av säkerhet, och kanske är en Security Champion
  • Arbetat inom bank eller finanssektorn

Vi erbjuder dig

Vi jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för våra kunder, partners och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. Vi erbjuder dig en arbetsplats av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Vi sitter centralt belägna i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg samtidigt som vi utvecklar vårt nya ”way of working” där en mix av arbetsplatsen inklusive hemmakontoret är en naturlig utveckling för oss. Vi tror på att nyttja möjligheterna inom digitaliseringen och hybridkontoret för att skapa en kreativ, utvecklande och hållbar arbetsmiljö för dig att trivas och utvecklas i och inte minst för en bra balans mellan arbete och privatliv.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med en 6 månaders provanställning.

Vi väntar på din respons

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast 30e Juni 2024, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Anders Löfgren, Software Development Manager på Ziklo, Tech & Innovation på anders.lofgren@ziklo.com.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka in din ansökan

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast 30 juni, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Skicka in en spontanansökan

Känner du att ditt nästa jobb kanske finns hos oss på Ziklo och att du vill bli vår nya kollega? Skicka in en spontanansökan till oss. Lägg med ditt CV och berätta några rader om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med.

Hitta ditt team

Vi på Ziklo är ledande inom mobilitetslösningar i Sverige och alla på banken är med och bidrar till vår utveckling. Vi har en stor techavdelning, innovativ utveckling av finansierings- och betallösningar och självklart bankrelaterade avdelningar inom t.ex. redovisning och regelefterlevnad. Vilket team på Ziklo passar dig bäst?

Vad gjorde dig nyfiken på Ziklo Bank?

Vad roligt att du har hittat hit till oss på Ziklo Bank och våra lediga tjänster. Vi är nyfikna på att veta hur du hittade hit och vad som fick dig intresserad av att eventuellt söka ett jobb hos oss. Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.