Våra varumärken

Ziklo Bank är Sveriges ledande mobilitetsbank och står bakom några av landets mest kända varumärken inom finansiering och betalning.
En översikt över våra varumärken

Ziklos starka varumärken erbjuder finansiering och betalning av mobilitet.

Ziklo Fleet Services är störst på företagsbilar

Ziklo Bank är Sveriges ledande aktör inom finansiering av företagsbilar och fleet management. Vi finansierar alla bilmärken och erbjuder lösningar för små och stora företag som söker en smidig, effektiv och hållbar hantering av sin bilpark.

CarPay bygger starka kundrelationer

CarPay är konceptet som hjälper våra partners att ta betalt och bygga kundlojalitet. Det erbjuder betalmedel och förmåner för privat- och företagskunder, och en smart digital plattform som möjliggör relationsmarknadsföring och merförsäljning.

  • Volvofinans är Volvo

    Volvofinans är vårt varumärke för de finansieringtjänster vi utvecklat för Volvo. Våra produkter används hos Volvo Cars, Volvo Lastvagnar, Wayke och den svenska Volvohandeln. Volvofinans erbjuder också ett tryggt sparande till riktigt bra ränta.

  • Polestar tecknar avtal med våra lösningar

    Hos Polestar möter bilkunden våra finansieringsprodukter presenterade i Polestars namn. Vi integrerar våra lösningar i deras digitala kundresa så att både privat- och företagskunder kan beställa och betala Polestarbilar online.