6 MARS 2023

Ett grönare elbilsägande

Nybergs Bil har tillsammans med Volvofinans Bank utvecklat CarPay Green Billån; ett paketerbjudande för begagnade elbilar som gör det möjligt för fler att göra ett hållbart och mer ekonomiskt bilval.

CarPay Green

Volvofinans Bank är Sveriges största bank specialiserad på bilägande, och med hållbar mobilitet som ledstjärna har man tillsammans med återförsäljaren Nybergs Bil tagit fram CarPay Green Billån; ett paketerbjudande som inte bara ger fördelaktig finansiering utan också bjuder på förmåner som sänker bilägarens vardagskostnader.

Nybergs Bil ligger verkligen i framkant när det gäller hållbarhet och därför var de helt rätt partner för projektet.
Klas Ljungdahl, Regionchef

– Gröna billån är ingen nyhet på marknaden men vi ville ta det ett steg längre och göra bilägandet ännu mer förmånligt för konsumenter som vill göra ett hållbart val och spara pengar, säger Klas Ljungdahl, regionchef på Volvofinans Bank, och fortsätter:

– Därför tog vi tillsammans med Nybergs Bil fram ett helt unikt erbjudande för begagnatmarknaden för elbilar. I botten ligger ett billån byggt på gröna obligationer. Till det har vi adderat förmåner som sparar pengar i vardagen; rabatter på service och försäkring och sex månaders gratis, miljövänlig biltvätt hos Nybergs Bil samt en lägre ränta. Den tredje hörnstenen i erbjudandet kommer från CarPay – Volvofinans Banks betalningstjänst för bättre bilekonomi.

Välj CarPay Green Billån, ladda med CarPay för en bättre bilekonomi

CarPay sänker kostnaderna för bilägare, bland annat genom att ge rabatt på tvätt och andra bilrelaterade erbjudanden. Med CarPay kan bilägare också samla bonus som de sedan kan använda till att ladda, tvätta eller utrusta bilen. Kunden kan betala och samla bonus med CarPay hos alla laddaktörer samt få en överblick över sina bilkostnader i mobilen.

Ett erbjudande för den begagnade elbilen

CarPay Green Billån är ett pilotprojekt som än så länge erbjuds exklusivt på Nybergs Bils anläggningar i Jönköping och Nässjö.

– Nybergs Bil ligger verkligen i framkant när det gäller hållbarhet och därför var de helt rätt partner för projektet.

Det här är CarPay Green Billån

  • Ränterabatt på elbilslånet genom grön obligation
  • 10% rabatt på serviceavtal och försäkring
  • 6 månaders miljövänlig biltvätt hos Nybergs Bil
  • Dubbel CarPaybonus på laddning under 2023
  • Alla övriga CarPayförmåner, t ex räntefri avbetalning av verkstadsbesök

För mer information om CarPay Green Billån:
Kontakta Nybergs Bil begagnatavdelning: 036-30 46 00