Spontanansökan

  • Göteborg
  • Ansök senast: 30 dec. 2025
  • Publicerades: 6 apr. 2024

Om tjänsten

Vi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.

Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.

För att lyckas är vi experter på  flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.

Vill du bli en del av vårt dynamiska team? Vi letar ständigt efter pssionerade och engagerade individer som är redo att ta nästa steg i sin karriär. 

Om du delar vår vision och våra värderingar ser vi fram emot att höra från dig! Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du brinner för att bli en del av Ziklo Bank. Vi kommer att noggrant granska din ansökan och hålla den i den åtanke när vi har passande möjligheter tillgängliga.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka in din ansökan

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast 30 december, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Skicka in en spontanansökan

Känner du att ditt nästa jobb kanske finns hos oss på Ziklo och att du vill bli vår nya kollega? Skicka in en spontanansökan till oss. Lägg med ditt CV och berätta några rader om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med.

Hitta ditt team

Vi på Ziklo är ledande inom mobilitetslösningar i Sverige och alla på banken är med och bidrar till vår utveckling. Vi har en stor techavdelning, innovativ utveckling av finansierings- och betallösningar och självklart bankrelaterade avdelningar inom t.ex. redovisning och regelefterlevnad. Vilket team på Ziklo passar dig bäst?

Vad gjorde dig nyfiken på Ziklo Bank?

Vad roligt att du har hittat hit till oss på Ziklo Bank och våra lediga tjänster. Vi är nyfikna på att veta hur du hittade hit och vad som fick dig intresserad av att eventuellt söka ett jobb hos oss. Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.