Administratör till Ziklo Fleet Services

 • Stockholm
 • Ansök senast: 24 maj 2024
 • Publicerades: 3 maj 2024

Om tjänsten

Vi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.
Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.

För att lyckas är vi experter på flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.

Vi behöver förstärka vårt team och söker en administratör till team Ekonomigruppen på Ziklo Fleet Services. Brinner du för service och administration? Är du en nyfiken person som gillar att dyka djupt ner i utredningar och ta dig an utmaningar? Då är det dig vi söker! Vi är ett företag som sätter kunden i fokus och vi tror på att göra kundresan så smidig och enkel som möjligt. Just nu söker vi en passionerad administratör som kan hjälpa oss att upprätthålla den höga standarden av service och effektivitet som vi är kända för.

Om rollen

Du och dina kollegor bär en viktig roll i att säkerställa att interna och externa processer genomförs utan friktion. Ni ansvarar för att arbetsuppgifter genomförs inom förskrivna tidsramar och enligt gällande avtal med kunder, förare samt samarbetspartners. Utöver dig består gruppen av 2 kunniga kollegor.

Några av dina ansvarsområden

 • Ansvara för att hantera och koordinera administrativa uppgifter för att säkerställa en smidig verksamhet
 • Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa att kundbehovet tillgodoses på bästa möjliga sätt
 • Ta emot och hantera inkommande samtal och mail
 • Hantera in- och utbetalningar, kontantutlägg och omfaktureringar

Vad vi tror stämmer in på dig

 • Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga
 • Du har ett genuint intresse för service
 • Du tar dig an arbetsuppgifter med en konsekvent och engagerad inställning
 • Om du tidigare har arbetat inom finans - eller bilbranschen är det ett plus
 • Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och är bekväm med Office-paketet

Vi erbjuder dig

Vi jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för våra kunder, partners och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great – som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. I rollen som Administratör på CarPay Fleet blir du en nyckelspelare på vår resa framåt och vi erbjuder dig en arbetsplats av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Ynglingagatan i Stockholm.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med en 6 månaders provanställning.

Vi väntar på din respons

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast 24 maj 2024, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Sjöholm, gruppchef på Ziklo Fleet Services, på telefon 070-82 74 128.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka in din ansökan

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast 24 maj, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Skicka in en spontanansökan

Känner du att ditt nästa jobb kanske finns hos oss på Ziklo och att du vill bli vår nya kollega? Skicka in en spontanansökan till oss. Lägg med ditt CV och berätta några rader om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med.

Hitta ditt team

Vi på Ziklo är ledande inom mobilitetslösningar i Sverige och alla på banken är med och bidrar till vår utveckling. Vi har en stor techavdelning, innovativ utveckling av finansierings- och betallösningar och självklart bankrelaterade avdelningar inom t.ex. redovisning och regelefterlevnad. Vilket team på Ziklo passar dig bäst?

Vad gjorde dig nyfiken på Ziklo Bank?

Vad roligt att du har hittat hit till oss på Ziklo Bank och våra lediga tjänster. Vi är nyfikna på att veta hur du hittade hit och vad som fick dig intresserad av att eventuellt söka ett jobb hos oss. Dela med dig av dina tankar genom att klicka på knappen och besvara videofrågan.